BEDAK TANAKA NORA DANISH



TANAKA POWDER ADALAH BERASAL DARI NEGARA MYANMAR DAN DIPASARKAN DI MALAYSIA OLEH D.E.A IAITU DANISH EMPIRE ASSOCIATES (KELUARGA NORA DANISH)  

Salam untuk semua..  Now nak perkenalkan produk terbaru BEDAK SEJUK TATE DEA ( DANISH EMPIRE ASSOCIATION).. Rahsia kulit cantik & gebu Nora Danish & Family..Nora Danish satu family dah guna bedak ni dan jadikan amalan..seperti yangg semua maklum mak nora danish ni kan orang Myanmar so Originated from Myanmar. Fungsi Tate ni mcm bedak sejuk..  Kalau nak pakai mcm bedak sejuk, paste tu sikit letak dlm piring campur dgn air, sapu kat muka..bila dah kering, gosok2 pastu lps 10minit baru bilas dgn air..kalau nak pakai mcm foundation, sapu jek kat muka, pastu bole pakai make up..nak buat scrub pun bole..gosok2 kat badan, bole jugak ilangkan gatal2..  Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh org2 Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari.  Di Malaysia, TANAKA tidak begitu meluas penggunaan nya namun antara produk yang berasaskan tanaka adalah Bio Essence.  D.E.A (Danish Empire Associates) iaitu syarikat milik keluarga pelakon terkenal, Nora Danish telah memasarkan produk bedak tanaka ini. Malah,Nora sendiri menggunakannya..




Untuk sebarang pertanyaan & tempahan, sila hubungi, sms atau whatsapp 019-6249979 (Syameen)... Pembelian borong dengan penjimatan maksima amat digalakkan... :-)

No comments:

Post a Comment